İzol, Toroslar MHP İlçeyi ziyaret etti | MERTİD
 
 Haberler

İzol, Toroslar MHP İlçeyi ziyaret etti

Gazetemiz sahibi Hamit İzol Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Emre Aksay’ı ziyaret etti

Gazetemiz sahibi Hamit İzol, Genel yayın Yönetmenimiz Şevket Coşkun ve Köşe Yazarımız Haldun Okdemir ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Emre Aksay’ı ziyaret etti. Ziyarette MHP Toroslar İlçe Başkan Yardımcısı Mansur Kurt’da hazır bulundu.

 

Yaklaşık 20 gün kadar önce yapılan genel kurulda seçimi kazanan MHP İlçe Başkanı Emre Aksay’ı kutlayan Hamit İzol başarı dileklerinde bulundu. Yerel seçimler sonrası Mersin’de oluşan siyasi tabloyu değerlendiren bir sohbet gerçekleşti.  Hamit İzol “ MHP bu ülkenin vazgeçilmez siyasi bir değeridir. Toplum barışı için ne kadar gerekli olduğunu hep beraber gördük. Genel Başkan Devlet Bahçeli dengeli politikası ile huzur ortamının bozulmasına imkan vermiyor. Bizde İzollar olarak önümüzdeki hafta Ankara’da kendisini ziyaret edeceğiz” dedi.

MHP İlçe Başkanı Emre Aksay’da, Hamit İzol’un ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek “ Hamit bey Mersin’de sevdiğimiz ve saydığımız bir insan. Kendisi iş adamı, turizmci ve bir yazar olarak Mersin’e hizmetleri var. Kendisi ile gurur duyuyoruz” diye konuştu.




 Arkadaşına Gönder          


 
 Reklam
 
 
 İlçeler Hakkında
 


ANASAYFA İLETİŞİM SIK KULLANILANLARA EKLE FACEBOOK TWITTER GİZLİLİK İLKELERİ
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz. mertid.org.tr Copyright 2013-2024 Tüm hakları saklıdır.

URA MEDYA