Turizmcilerden çıkarma | MERTİD
 
 Haberler

Turizmcilerden çıkarma

MERTİD Başkanı Hamit İzol ve yönetim kurulu üyeleri, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Yılmaz Şahin’i makamında ziyaret etti

MERTİD Başkanı Hamit İzol ve yönetim kurulu üyeleri, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Yılmaz Şahin’i makamında ziyaret etti.

BUKET TEKİN/ ÖZEL HABER

Turizmciler, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Şahin’le sorunlarını ve çözüm yollarını paylaştılar. MERTİD Başkanı Hamit İzol, Mersin’de turizme kazandırılması gereken çok yer olduğunu belirtirken, özellikle 100.Yıl Halk Plajı başta olmak üzere Mersin’de bulunan plajların turizmcilere kazandırılması gerektiğini söyledi.

İzol, “Antalya yolunun bitmesi bizlere nefes aldıracaktır. Ayrıca bizim otellerimiz var, sahilde de plaj yerleri var ve bizim plajlarla buluşmamız gerekiyor. Bu konuda sizlerden destek bekliyoruz” dedi.

Şahin’de, “Mersin’in turizmde gelişmesi ve hakkettiği noktaya gelmesi için üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Mersin’in turizm şehirlerinden eksiği yok, tam tersine fazlası var ve bunu çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor” diye konuştu.




 Arkadaşına Gönder          


 
 Reklam
 
 
 İlçeler Hakkında
 


ANASAYFA İLETİŞİM SIK KULLANILANLARA EKLE FACEBOOK TWITTER GİZLİLİK İLKELERİ
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz. mertid.org.tr Copyright 2013-2024 Tüm hakları saklıdır.

URA MEDYA