TURİZİMCİLERDEN BAŞ SAĞLIĞI | MERTİD
 
 Haberler

TURİZİMCİLERDEN BAŞ SAĞLIĞI

MERTİD Başkanı Hamit İzol, Mersinli turizmciler olarak her zaman acılı ailenin yanında yer alacaklarını belirtti

Mersin Turizm İşletmecileri Derneği  (MERTİD) Yönetim Kurulu Başkanı Hamit İzol, Özgecan’ın vahşice katledilmesi ardından tüm Türkiye’nin bu olayı kınadığını ve sessiz kalmayarak tepkilerini dile getirdiklerini belirterek “ Toplum olarak gösterilen bu tepki karşısında hiçbir güç duramaz. Belki de bu olaydan sonra bu zihniyette ki kişiler aramızda bir daha yaşayamayacak. “ dedi.

BEKİR COŞKUN

Aileye baş sağlığı ziyaretinde de bulunan MERTİD Başkanı Hamit İzol, Mersinli turizmciler olarak her zaman acılı ailenin yanında yer alacaklarını belirtti. Hamit İzol “ Böyle bir olaydan bahsetmekten çok gösterilen tepkiler ve bu tepkilere sahiplenilmesi beni çok daha mutlu etti. Eylemlere polisimiz de bir şekilde destek verdi. Toplum bütünleşti. Cumhurbaşkanımızdan bütün siyasi partilere belediyelere, sivil toplum kuruluşlarına kadar her kesimde tepki büyük. Böyle bir olayı bir daha yaşamak istemediğimiz haykırdık. Bu olayın bizlere ders olmasını istiyoruz. “ şeklinde konuştu.




 Arkadaşına Gönder          


 
 Reklam
 
 
 İlçeler Hakkında
 


ANASAYFA İLETİŞİM SIK KULLANILANLARA EKLE FACEBOOK TWITTER GİZLİLİK İLKELERİ
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz. mertid.org.tr Copyright 2013-2024 Tüm hakları saklıdır.

URA MEDYA