Turizmi konuştular | MERTİD
 
 Haberler

Turizmi konuştular

Kuzey Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Dahok Belediye Başkanı Haşim Etruşi ve Toros Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Özer, MERTİD Başkanı Hamit İzol’u ziyaret ettiler

Turizmi konuştular

Yazar: GAMZE 23 Mart 2015 Kategori:GÜNDEM Yorum yap

 

Kuzey Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Dahok Belediye Başkanı Haşim Etruşi ve Toros Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Özer, MERTİD Başkanı Hamit İzol’u ziyaret ettiler.

 

Ziyarette Dahok’la Mersin arasında yapılması düşünülen turizm projeleri konuşuldu.

Dahok Belediye Başkanı Haşim Etruşi,”Mersin’le Dahok arasında turizmi geliştirmek için MERTİD Başkanı Hamit İzol’la görüş alış verişinde bulunduk. Amacımız her iki kentimizin de turizmde hak ettiği pastayı almasıdır” dedi.

MERTİD Başkanı İzol’da, “Kuzey Irak Kürt Bölgesi ile turizm konusunda uzun zamandır görüşmelerimiz vardı. Önümüzdeki aylarda bu görüşmelerimizi sıklaştıracağız. Uzun zamandır Ortadoğu bölgesinde yaşanan iç savaştan dolayı turizm konusunda sıkıntı yaşıyorduk. Bu bölgemize barışın ve kardeşliğin yeniden inşa edilmesi için üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız” diye konuştu.




 Arkadaşına Gönder          


 
 Reklam
 
 
 İlçeler Hakkında
 


ANASAYFA İLETİŞİM SIK KULLANILANLARA EKLE FACEBOOK TWITTER GİZLİLİK İLKELERİ
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz. mertid.org.tr Copyright 2013-2024 Tüm hakları saklıdır.

URA MEDYA