STK’LARDAN KINAMA | MERTİD
 
 Haberler

STK’LARDAN KINAMA

Bildiriyi, Sivil Topum Kuruluşları, organize sanayi ve esnaf odasına bağlı odalar, sivil toplum platformu ile (MERTİD) adına Mersin Ekonomi Platformu Başkan Yardımcısı Kemal Kaçmaz okudu. Kaçmaz, Cumhurbaşkanı’nın hayatına kastedilerek görevinden uzaklaştırmak, hükümeti devirmek istenildiğine vurgu yaptı

"Bu darbe girişimi; Cumhurbaşkanımız, siyasi partilerimiz hükümetimiz, kahraman polisimiz ve ordumuzun emir ve konuta zincirine bağlı şerefli mensupları ve milletimizin ortaya koyduğu sağlam duruş ile dünyaya örnek olacak şekilde kısa zamanda önlenmiştir” dedi. KARA BİR LEKE Demokrasi tarihine kara bir leke sürüldüğünü belirten Kaçmaz, Sivil Toplum Platformu olarak bu darbe girişimini nefretle kınadığını söyledi. Kaçmaz, son olarak milletin bölünmez bütünlüğü ve ülküsüne sahip çıkma noktasında tek vücut olduklarını ifade ederek, bu olayda hayatını kaybeden demokrasi şehitlerine Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diledi. MERTİD Başkanı Hamit İzol, “Ülkemiz üzerinde büyük oyunlar oynanıyor. Ama bu oyunun bozulduğunu, bundan dolayı hiç kimsenin endişe etmemesi gerektiğini, geleceğimizin parlak olduğunu, halkın istemediği hiçbir şeyin olamayacağını herkesin anlaması gerektiğini belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu. “YARALARIMIZI SARMALIYIZ”  Bundan önceki darbeleri hatırlatan İzol, “Eski darbeler halk istediği için oldu. Bu yüzden sokağa çıkmadı Bugün ülkemizde halk darbelere hiçbir şekilde izin vermeyeceğini, demokratik sistemde hangi partiden olursa olsun, kimliği düşüncesi ne olursa olsun darbelere prim vermeyeceğini gösterdi. Turizmciler olarak biz de, bütün ülkemizin ortak isteği olan barışı, cumhurbaşkanımızın getireceğine inanıyoruz. Ülkemizde barış, kardeşlik, mutluluk istiyoruz. Bundan sonra yaralarımızı sarmak, birbirimize sarılarak engelleri aşmalıyız” diyerek sözlerini tamamladı

KARA BİR LEKE

Demokrasi tarihine kara bir leke sürüldüğünü belirten Kaçmaz, Sivil Toplum Platformu olarak bu darbe girişimini nefretle kınadığını söyledi. Kaçmaz, son olarak milletin bölünmez bütünlüğü ve ülküsüne sahip çıkma noktasında tek vücut olduklarını ifade ederek, bu olayda hayatını kaybeden demokrasi şehitlerine Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diledi.

MERTİD Başkanı Hamit İzol, “Ülkemiz üzerinde büyük oyunlar oynanıyor. Ama bu oyunun bozulduğunu, bundan dolayı hiç kimsenin endişe etmemesi gerektiğini, geleceğimizin parlak olduğunu, halkın istemediği hiçbir şeyin olamayacağını herkesin anlaması gerektiğini belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.

“YARALARIMIZI SARMALIYIZ”

 Bundan önceki darbeleri hatırlatan İzol, “Eski darbeler halk istediği için oldu. Bu yüzden sokağa çıkmadı Bugün ülkemizde halk darbelere hiçbir şekilde izin vermeyeceğini, demokratik sistemde hangi partiden olursa olsun, kimliği düşüncesi ne olursa olsun darbelere prim vermeyeceğini gösterdi. Turizmciler olarak biz de, bütün ülkemizin ortak isteği olan barışı, cumhurbaşkanımızın getireceğine inanıyoruz. Ülkemizde barış, kardeşlik, mutluluk istiyoruz. Bundan sonra yaralarımızı sarmak, birbirimize sarılarak engelleri aşmalıyız” diyerek sözlerini tamamladı. 




 Arkadaşına Gönder          


 
 Reklam
 
 
 İlçeler Hakkında
 


ANASAYFA İLETİŞİM SIK KULLANILANLARA EKLE FACEBOOK TWITTER GİZLİLİK İLKELERİ
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz. mertid.org.tr Copyright 2013-2024 Tüm hakları saklıdır.

URA MEDYA